NÄYTTELIJÄ/LAULAJA


Olen valmistunut Lahden ammattikorkeakoulusta, nykyisestä Lahden Musiikki- ja Draamainstituutista, musiikkiteatterilinjalta vuonna 2006. Työkokemusta minulle on kertynyt näyttelijänä ja laulajana jo yli 15 vuoden ajan.


AJANKOHTAISTA NYT:

Musiikkikomedia kahdesta naisesta, haitaristista ja itselleen nauramisen taidosta.

Mitä tapahtuu kun kaksi epätoivoisesti työtä hakevaa eri-ikäistä näyttelijäystävystä päättävät ratkaista pulmansa rakentamalla oman shown ja palkkaavat siihen haitaristin? Kumpikin haluaa päästä näyttämään parastaan, mutta miten saa kaikki bravuurinsa yhteen ja samaan showhun niin, että tilaa jää vielä toisellekin. Ja haitaristikin aikoo ottaa osansa. 

Tarinat Huipputiimissä perustuvat kokemukseen näyttelijän ihanneammatista ja sen varjopuolista, mutta komedia ei olisi komedia, ellei homma lähtisi lapasesta ja sen nämä naiset osaavat! 

Rosa Meriläisen kirjoittama ja Mikko Kivisen ohjaama Huipputiimi ottaa kaiken irti Anneli Rannan ja Kirsi Ståhlbergin yhteisestä Salatut elämät – menneisyydestä. Huipputiimi tarjoilee upeita esityksiä ja nauraa alan raadollisuudelle. Ylhäinen ja alhainen kohtaavat koomisesti showssa ja sen kulisseissa. Huipputiimissä huumori kohtaa koskettavuuden ja musiikki sykähdyttää. 

Laulut vaihtelevat koskettavista tunnelmapaloista riehakkaisiin poppibiiseihin ja tyylissä löytyy variaatiota tangosta Bondiin ja retrodiskoon. 

Musiikkikomedian kesto: n. 1 tunti 15 minuuttia, väliaika.

Syksyn esitykset Ravintola Nyyrikissä klo 20.00:

20.10.2017 Ensi-ilta, 9.11., 18.11., 22.11., 1.12. ja 2.12

Haluatko tilata esityksen? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


Muita töitä:

Olen näytellyt mm. Lappeenrannan ja Lahden kaupunginteattereissa musikaaleissa ja puhenäytelmissä, sekä useassa kesäteatterissa, mutta suuremman kansan tietoisuuteen tulin tv-sarjasta Salatut elämät tiukan businessnaisen Isabella Holmin roolista. Viimeisin roolini oli Lahden kaupunginteatterissa helmikuussa 2016 Cats – musikaalikonsertissa Grizabellan, vanhan glamourkissan, rooli.


Yhdessä Mikko Kivisen ja Jane Kääriäisen kanssa minulla on kiertävä musiikillinen Parisuhdetta – vai pari suhdetta? –estradiesitys. Olemme esiintyneet mm. Hämeenlinnassa hotelli Vaakunassa, Porissa Rakastajat Teatterissa ja Turun Linnateatterissa.


Laulajana olen saanut olla monessa mukana! Voisi sanoa, että olen laulanut aina. Olen laulanut ”kissan ristiäisistä” aina isojen näyttämöiden musikaaleihin. Tunnetuin lauluesitykseni on kuitenkin varmaan v 1992 Tenavatähti yhdessä kahden ystäväni kanssa, joista Jonna Imeläisen kanssa laulan edelleen. Duomme nimi on Hurmaavat Hempukat.


Olen konsertoinut yhdessä Kaj Chydeniuksen kanssa KOM-ravintolassa ja Art goes kapakka -tapahtumassa Elite -ravintolassa. Lisäksi olen esiintynyt useissa kirkollisissa tapahtumissa ja laulanut "Megabra goes Ultrabra"  -yhtyeen kanssa Ultra Bran kappaleita Lappeenranta Big Bandin solistina. Laulan myös netti tv-sarja Kämppiksien ja Netflix-sarja Popplesin tunnuskappaleet.


Ääninäytteleminen on myös osaamisaluettani: ääntäni voi kuulla mm. Netfilx-sarja Popplesissa, Kun tuuli nousee ja Soppalinnan salaisuus elokuvissa.


Kertojana olen ollut mm. Miss Suomi 2014 ja 2015 -kiertueesta kertovissa tv-ohjelmissa sekä Jutan ja Vertin Supersinkkudieetti tv-sarjassa.


Minut tai Hurmaavat Hempukat voi tilata laulamaan niin häihin kuin hautajaisiinkin, erilaisiin tapahtumiin ja firmojen juhliin.

Ääntäni voi tilata  mm. tv- ja radiomainoksiin.


Ota yhteyttä!